Hoitomenu

Ihoanalyysi

Sisältää kasvojen ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, hoitavan seerumin sekä voiteen. Suosittelemme juuri sinulle sopivat kotihoitotuotteet ihotyyppisi mukaan.

30€ 30min.

Diego dalla Palma Professional – Kasvohoidot

DETOX – Kaikille ihotyypeille 75€ 45min

Kirkastaa ja puhdistaa ihoa. Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. Suositellaan myös valmistavana hoitona muihin hoitoihin.

MOISTURISING – Kuivalle ja ikääntyvälle iholle 85€ 1,5h

Kosteuttava kasvohoito, joka häivyttää ikääntymisen merkkejä. Kosteuttaa, raikastaa ja palauttaa kiinteyden kuivalle iholle. Hoito sisältää HYALU4PLUMP yhdisteen, joka sisältää neljä erilaista hyaluronihappoa. Hoidossa käytettävien kosteuttavien tuotteiden sekä pitkän hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas.

SENSITIVE – Herkälle ja couperosa iholle 85€ 1,5h

Rauhoittava hoito. Hoitavat ainesosat ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit, jotka vahvistavat ihon pintakerrosta ja suojaavat ulkoisia tekijöitä sekä ikääntymistä vastaan. Hoito sisältää lymfaattisen hieronnan mikä edistää nesteiden ja kuona- aineiden poistoa. Ihosta tulee kuulas ja kiristävä tunne sekä ihon punoitus vähenevät. Suositellaan myös sarjahoitona.

Laitekasvohoidot

TIMANTTIMIKROHIONTA 80€ 1h 

Hoidossa käytetään timanttikärkiä, joiden avulla iho kuoritaan. Poistaa kuollutta ja kuivaa ihosolukkoa, tasoittaa epätasaisuuksia, poistaa epäpuhtauksia, mustapäitä ja talia. Tasoittaa juonteita, vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa arpikudosta ja akne-arpia, siloittaa suurentuneita ihohuokosia, tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä, uudistaa ja kiinteyttää ihoa, piristää elottoman ja väsyneen näköisen ihon. Soveltuu myös hyvin pelkän t-alueen kuorimiseen (otsa, nenä, leuka).

TIMANTTIMIKROHIONTA + MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 90€ 1,5h

Hoidossa käytetään timanttikärkiä, joiden avulla iho kuoritaan. Poistaa kuollutta ja kuivaa ihosolukkoa, tasoittaa epätasaisuuksia, poistaa epäpuhtauksia, mustapäitä ja talia. Tasoittaa juonteita, vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa arpikudosta ja akne-arpia, siloittaa suurentuneita ihohuokosia, tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä, uudistaa ja kiinteyttää ihoa, piristää elottoman ja väsyneen näköisen ihon. Sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen. Soveltuu myös hyvin pelkän t-alueen kuorimiseen (otsa, nenä, leuka).