Lahja Äidille – Äitienpäivää vietetään 9.5.

Etsitkö Äitienpäivälahjaa maailman parhaimmalle äidille? Lahjan voit antaa omalle rakkaalle äidillesi, isoäidillesi, puolisollesi tai kenties ystävällesi, joka viettää ensimmäistä äitienpäiväänsä tänä vuonna.

Äidit ovat tunnetusti arjen sankareita, jotka tarvitsevat aina välillä rentoutumista ja energiaa antavia elämyksiä. Hemmottelevat ja mieltä rauhoittavat lahjat ovat toivottuja ja tulevat usein äidille todella tarpeeseen.

LUX Day Spa tarjoaa monipuolisesti elämyksellisiä arjen hemmotteluhetkiä ylellisissä tiloissa aivan Porin sydämessä. Saman katon alta löydät hemmottelevat kasvohoidot, elämykselliset jalkahoidot, huolitellut käsihoidot ja syvärentouttavat vartalohoidot. Myös sokeroinnit ja ehostukset. LUX Day Spa:ssa on aina kiireettömyyden ilmapiiri. Rauhoittava musiikki kruunaa jokaisen hoitokokemuksen.

Voit ostaa lahjakortin joko tietylle summalle tai valitsemaasi palveluun. Lahjakortin voit ostaa joko LUX Day Spa:sta tai tilata kätevästi verkkokaupasta. Mikäli haluat antaa konkreettisen lahjakortin äidille, paketoimme sen nätiksi paketiksi lahjalaatikkoon. Verkkokaupasta voit myös tilata sähköisen lahjakortin, joka on moderni, ympäristöystävällinen ja vaivaton. Tällöin voit esimerkiksi sisällyttää sähköisen lahjakortin sisältämän koodin itse tekemääsi korttiin, mikäli haluat antaa äidille henkilökohtaisen oman kortin.

Anna Äidille lahjaksi omaa aikaa, hyvää oloa ja hemmottelua!

Tilaa paketoitu tai sähköinen lahjakortti alta.