Lahjakortti

Lahjakortti on toivottu lahja. Anna lahjaksi arjen luksusta! Hemmottelua ja ylellisyyttä!

Voit ostaa lahjakortin joko tietylle summalle tai valitsemaasi hoitoon. Mikäli haluat lahjakortin osoitettuna johonkin tiettyyn palveluun tai tietylle kosmetologille osoitettuna, kirjoita siitä kommentti tilausta tehdessäsi.

Lahjakortin voit ostaa joko hoitolastamme tai tilata kätevästi verkkokaupastamme. Verkkokaupasta tilattuasi konkreettisen lahjakortin, paketoimme sen nätiksi paketiksi lahjalaatikkoon. Postituksen toimituskulut lisätään hintaan. Voit myös vaihtoehtoisesti valita toimitustavaksi noudon hoitolastamme, jolloin voit maksaa lahjakortin noudon yhteydessä välttäen postitusmaksut.

Lähetämme halutessasi lahjakortin myös suoraan lahjakortin saajalle. Postituksen toimituskulut lisätään hintaan.

Verkkokaupasta voit nyt myös tilata sähköisen lahjakortin, joka on moderni, ympäristöystävällinen ja vaivaton. Tilaa sähköinen lahjakortti verkkokaupastamme haluamallasi summalla (tai tiettyyn palveluun osoitettuna: mainitse siitä kommentilla) niin lähetämme sen sinulle sähköpostiisi heti vastaanotettuamme maksusi.

Lahjakortit yrityksille

Hoitolamme lahjakortit ovat haluttu ja arvostettu lahja työntekijöille sekä yhteistyökumppaneille.

Erityisesti lahjakortti hemmotteluhoitoon on erinomainen lahja henkilökunnan, yhteistyökumppaneiden sekä asiakkaiden muistamiseen. Esimerkkinä, kun haluat muistaa henkilökuntaasi merkkipäivinä tai motivoida ja palkita heitä. Voit myös muistaa asiakkaitasi ikimuistoisella tavalla.

Sähköinen Lahjakortti