Vartalo

Rentouttavat vartalohoidot ovat hoitokokonaisuuksia, joissa mieli ja keho lepää.
Pysähdy hetkeksi, nauti tuoksusta, tunne kosketus.
Hiljaisuutta ja uutta energiaa.
Toimii, haetpa sitten helpotusta stressiin tai pakoa arjen kiireistä!

Klassinen vartalohieronta

Rentouttava kokovartalohieronta poistaa lihasjännityksiä sekä parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hoito alkaa ihon kuorinnalla, kuivaharjauksella. Hieronta tehdään halutessasi tuoksuvalla hierontaöljyllä.
80€
1 h

Selkähieronta

Selkähieronta 30 minuuttia. Hoito alkaa selän kuorinnalla, kuivaharjauksella. Hieronta noudattaa klassisen hieronnan otteita.
45€
30 min.

Stressiniskahieronta

Hieronta on loistava niska-hartia-alueen jumeista ja säryistä kärsiville. Hieronta auttaa lihasjännityksiin, tukoksiin lihaksissa ja stressiin.
VINKKI! Loistava lahjakortti-idea!
45€
30 min.

Decoltehieronta

Hieronta lievittää rintakehän jumeja, aukaisee lihasten ja nivelten kiinnikkeitä ja helpottaa hengitystä
45€
30 min.

HOT STONES – Vartalohieronta

Ei sovellu raskaana olevalle
Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava vaikutus. Vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä. Parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Hieronta tehdään tuoksuvilla tai vaihtoehtoisesti tuoksuttomillä öljyillä. Hoidon aluksi tehdään kokovartalon kuorinta, kuivaharjauksella.
120€
2 h

HOT STONES – Selkähieronta

Ei sovellu raskaana olevalle
Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava vaikutus. Vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä. Parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Hieronta tehdään tuoksuvilla tai vaihtoehtoisesti tuoksuttomillä öljyillä. Hoidon aluksi tehdään selän kuorinta, kuivaharjauksella.
65€
45 min.

LUX – Vartalohieronta

Kasvojen ja vartalon yhdistelmähoito.
Tuoksuva, runsaasti hierontaa sisältävä hoitokokonaisuus. Syvärentouttava hoito. Kasvojen iho puhdistetaan, kuoritaan, kosteutetaan naamiolla sekä hierotaan. Koko vartalo kuivaharjataan ja hierotaan tuoksuvalla öljyllä. Hoidon eri osiot lipuvat toistensa lomaan harmoniseksi hoitokokonaisuudeksi
VINKKI! Täydellinen hemmotteleva lahjakortti-idea! 
200€
2,5 h