Diego dalla Palma Professional – Vartalotuotteet

Ihomme kunto vaikuttaa yleiseen hyvinvointiimme

Iho on elimistön uloin ja suurin elin. On siis tärkeää huolehtia sen kunnosta kokonaisvaltaisesti. Harvoin tulee ajateltua kuinka kovalle rasitukselle ihomme joutuu jokapäiviäisessä elämässämme.
Vartalon ihonhoito on paitsi ihanaa hemmottelua myös tärkeää yleisen hyvinvoinnin hoitamista joka päivä.

Iho toimii kehosi tehokkaana suojamuurina. Se suojaa sinua kaikilta ympäristön uhilta ja saasteilta. Ihosi tehtävänä on myös auttaa kehon lämpötilan säätelyssä. Kaikki ihon tehtävät auttavat kehoasi toimimaan oikealla tavalla. Mikäli yksi osa kehon toiminnoista lakkaa toimimasta sille tarkoitetulla tavalla, ilmenee se usein ihon oireiluna tai jopa sairautena.

Ihosi tarvitsee ravinteita aivan samalla tavalla kuin kaikki muutkin toiminnot kehossa. Ihosolut toimivat niille tarkoitetulla tavalla ainoastaan silloin, kun ne saavat tarvittavat ravintoaineet käyttöönsä. Mikäli ihon solut eivät saa tarvitsemiansa ravintoaineita, ne alkavat oireilla. Tämä näkyy esimerkiksi kuivana ja hilseilevänä ihona. Kuiva iho menettää nopeasti kimmoisuutensa ja tämä näkyy lisääntyvinä juonteina.

Jos olet joskus kärsinyt iho-ongelmista, tiedät kuinka ikävää se on. Iho on näkyvissä aina. Tavalla tai toisella. Hyväkuntoinen ja hyvältä näyttävä iho on myös ilon tuoja arkielämässä. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ihonhoitamista!

Diego dalla Palma Professional – Vartalotuotteet

Olipa ongelmanasi sitten ihon kuivuus, selluliitti tai kiinteyden puute, Diego dalla Palma Professionalin tuotevalikoimasta löydät tuotteet kaikkiin tarpeisiisi.
Tuotteet tekevät ihostasi samettisen pehmeän jättäen miellyttävän lempeän tuoksun.

Body Regenerating Balm Scrub

Vartalon ihoa kuuluisi kuoria kerran viikossa tällä tuotteella, jotta ihon värin harmahtavaksi tekevät kuolleet ihosolut poistuvat iholta. Kuorinnan jälkeen ihoa kosteuttavat ja hoitavat ainesosat pääsevät imeytymään ihoon paremmin.

Body Regenerating Balm Scrub on monikäyttöinen, nopea ja innovatiivinen mikrokuorinta vartalolle. Se tasoittaa, kosteuttaa ja hellävaraisesti kuorii ihoa. Jättää iholle miellyttävän kosteutetun pinnan.

Tuotetta levitetään kosteutetulle iholle suihkussa. Hierotaan kevyin pyörivin liikkein kauttaaltaan ja huuhdellaan pois.

Sen vaikuttavina aineina ovat Shea-voi, Shiunko-öljy, lakritsi. Gluconolaktoni happoa, joka on erityinen hydroksihappo, joka jättää ihon tasaiseksi ja heleäksi. Myös varmistaa, että hellävarainen kuorintaprosessi jatkuu peseytymisen jälkeenkin.

3 in 1 Total Body Cream

Vartalon kuorimisen jälkeen sekä myös päivittäin olisi tärkeää kosteuttaa ihoa. Tämä ihanteellinen vartalovoide tasapainoittaa kehon toimintoja. Se kiinteyttää, muotoilee ja poistaa nesteitä vartalolta. Siinä on geelimäinen ihana koostumus, mikä antaa uskomattoman raikkauden ja keveyden tunteen iholla. Tuote myös vähentää selluliittia.

Jokaisen unelma vartalovoide!

Tuotetta voi käyttää iholla aamuin illoin. Sen aktiiviset ainesosat ovat Perun gingsen ja kofeiini, jotka parantavat nestekierron tehoa ehkäisten selluliitin muodostumista. Cynarine vegetal slim complex yhdiste stimuloi rasvasolujen tyhjenemistä. Actigym pehmittää ihoa.

Älä laiminlyö ihoasi enää päivääkään, vaan anna sille avaimet terveelliseen ja kauniiseen ihoon Diego dalla Palma Professionalin tuotteilla!

Tästä pääset tutustumaan Diego dalla Palma Professionalin ideologiaan.