Tietoa meistä


LUX Day Spa on kauneushoitola sekä kosmetiikkamyymälä aivan Porin sydämessä. Hoidot tehdään ylellisissä ja levollisissa tiloissa. LUX Day Spa:n omistaa kaksi SKY-Kosmetologi-yrittäjää Ella Pihlainen ja Krista Jalava.

LUX Day Spa tarjoaa monipuolisen valikoiman kauneus- ja ihonhoitopalveluita käyttäen arvostettuja ja laadukkaita tuotteita. Saman katon alta löydät tulokselliset sekä hemmottelevat kasvohoidot, elämykselliset jalkahoidot , huolitellut käsihoidot ja syvärentouttavat vartalohoidot, sekä sokeroinnit. Miehille on laadittu oma hoitomenunsa vastaamaan miesten ihonhoidontarpeita.

LUX Day Spa:ssa on aina kiireettömyyden ilmapiiri. Rauhoittava musiikki kruunaa jokaisen hoitokokemuksen.

Hoitomenusta löytyy perushoitojen lisäksi persoonallisia, räätälöityjä hoitokokonaisuuksia niin hemmotteluun kuin erilaisiin ihon tarpeisiin.

LUX Day Spa palvelee mielellään myös eriokoisia ryhmiä esimerkiksi työyhteisöjä ja ystäväseurueita.

LUX Day Spa:sta löydät myös korkeatasoiset sekä laadukkaat Diego dalla Palma Professionalin
ihonhoitotuotteet
. Voit ostaa tuotteita kotiisi joko hoitolasta tai kätevästi verkkokaupasta.
Jokaiselle ihotyypille löytyy oma tuotelinjansa.

Asiakaspalvelua suurella sydämellä

LUX Day Spa syntyi 14.6.2019 meidän kahden haaveilun lopputuloksena. Kokemusta kosmetologin työstä meille on kertynyt vuodesta 2016 saakka. Halusimme mahdollistaa myös jaloille erilaisia luksushoitoja, sillä jalat ansaitsevat hemmottelua siinä missä kasvot, kädet tai vartalokin! Niimpä perustimme oman kauneushoitolan ja toimme Poriin uniikit kiinteät spa-jalkakylpyaltaat.

Olemme LUX Day Spa:n kahden keskinen perhe. Hoitolamme on meille kuin toinen rakas kotimme. Meille on tärkeää, että asiakkaille välittyisi lämminhenkinen energia saapuessaan meille. Haluamme, että asiakkaat voisivat pitää LUX Day Spa:ta omana levähdyspaikkanaan arjen kiireidensä keskellä.
Jokainen asiakas on meille tärkeä, oma yksilönsä, omine toiveineen ja tarpeineen.

Tervetuloa luomaan omia arjen luksushetkiä!

Sydämellä

Ella & Krista