LUX Day Spa for Men

Itsestään huolehtivan miehen yleisilmeiseen kuuluu
hoidettu kasvojen iho sekä siistit kädet ja jalat. 

Miesten kulmien muotoilu

Miesten kulmia ei muotoilla dramaattisesti, riittää kun niitä siistii hieman kulmien alapuolelta. Ryhdikkyyttä tekee paljon myös se, kun lyhentää pidempiä karvoja muiden karvojen joukosta, mitkä roikkuvat yli kulman muodon.
15€
15 min

Kasvohoito miehelle

Kaikille ihotyypeille
Miesten kasvohoito lyhyen kaavan mukaan. Hoito tehdään yksilöllisesti, ihotyypin mukaan. Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteen. Halutessasi kulmien siistimisen.
70€
45 min.

Kasvohoito + miehelle

Kaikille ihotyypeille
Miesten kasvohoito pidemmän kaavan mukaan. Hoito tehdään yksilöllisesti, ihotyypin mukaan. Hoito sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, niska-hartia hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Halutessasi kulmien siistimisen.
80€
1h

Timanttimikrohionta – kasvohoito + mekaaninen ihonpuhdistus

Ei sovellu kovin herkälle tai kuivalle iholle
Hoidossa käytetään timanttikärkiä, joiden avulla iho kuoritaan. Poistaa kuollutta ja kuivaa ihosolukkoa, tasoittaa epätasaisuuksia, poistaa epäpuhtauksia, mustapäitä ja talia. Tasoittaa juonteita, vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa arpikudosta ja akne-arpia, siloittaa suurentuneita ihohuokosia, tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä, uudistaa ja kiinteyttää ihoa, piristää elottoman ja väsyneen näköisen ihon. Sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen. Soveltuu myös hyvin pelkän t-alueen kuorimiseen (otsa, nenä, leuka).
90€
1,5 h

Jalkahoito miehelle

Perus jalkahoito miehille. Sisältää virkistävän jalkakylvyn. Kovettumien poiston jalkaporalla, kynsien siistimisen ja jalkojen kosteutuksen.
45€
45 min.

Jalkahoito + miehelle

Perus jalkahoito miehille. Sisältää virkistävän jalkakylvyn. Kovettumien poiston jalkaporalla, kynsien siistimisen ja rentouttavan jalkahieronnan.
60€
1 h

Käsihoito miehelle

Perus käsihoito miehille. Hoito sisältää kynsinauhojen siistimisen, kynsien lyhentämisen sekä käsihieronnan.
30€
30 min.

LUX MEN 3 in 1 – hoito miehelle

Luxus hetki miehille. Tämä aikaa säästävä 3-in-1 -hoito sisältää kasvo-, jalka- ja käsihoidon. Hoidot sisältävät perinteisen kasvohoidon, jonka yhteydessä siistitään haluttaessa myös kulmakarvat. Perinteisen jalkahoidon sekä käsihoidon.
VINKKI! Tässä loistava lahjakortti-idea elämänne miehille!
200€
2 h